14. maj, 2022

Mycket kul på gång

Förra året i april såg det mörkt ut att agilitytävlingarna skulle dra igång. Vi valde då att para Duffy. Veckan efter, ja då drar det igång. När valparna åkt och var ca 9 veckor, fick Duffy anaplasma och träningen kunde inte komma igång. Men tack och lov blev hon snabbt bra igen. Träningen kom igång och Alma anmälde till massa tävlingar på senhösten. Vad händer då...jo kennelhosta! Oturen förföljer dom. 

Men efter jul kan dom äntligen komma ut på lite tävlingar. Det går bra också. Duffy blir hoppchampion och plockar pinnar. 

På Gåsahoppet tar dom sig till final, men tyvärr drar Duffy på sig en sträckning i ett baklår🤪(de visste vi såklart inte då) Det fattas en agilitypinne för att kvala till Sm, men Alma stryker henne från de sista loppen och startar bara finalen, där dom slutar 4a😀 

Här är vi nu då...Nästa vecka väntar WAO i holland och Duffy kommer stå på start 😀 Senare i sommar väntar JuniorVm i Finland. Vilka äventyr dom åker på. Hide ska också med och starta i holland.

Drake har gått väldigt bra nu i vår, så nu är väl vår tur slut 😉 Hon har en liten smyghälta, men inget som vi hittar vad det är. Hon har lång vila nu och ska snart igång igen. Dock har hon fått hjälpa till när vi varit ute på jobb. Men ingen träning. 

Taran har fått vara med mig lite på jobbet. Det går bra🙂

Och gamla Yes har fått rycka ut på jobb, när det var kvigor på rymmen. Många km bort😎11,5år och fixa det perfekt. 

Vet inte om jag saknar en bulldoser precis. Skönt ibland, men oftast är det väldigt behagligt med lite försiktigare hundar, kanske för man själv blivit äldre. 

Gud vilket långt inlägg....

I vinter planerar jag att para både Taran och Drake (Kan ändra mig)

Dela den här sidan